Loading the player...

Ny Opel KARL Testdrive ved PR-Manager Erik Morsing | Opel Danmark

 • Drømmer du om en ny Opel Karl, men mangler lidt mere information om bilen? Så se denne video, hvor Opels PR-manager Erik Morsing laver en Opel Karl testdrive på en helt ny Opel Karl.
  Som indledning til Opel Karl testdrive starter Erik Morsing først med at præsentere Opel Karls storebrødre. Opel Karls ældste storbror er Opel Corsa, som har været en del af Opel-familien i over 3o år, og blot for få år siden, fik Opel Corsa sin første lillebror, som er livstilsbilen Opel Adam. Som sidste led i familietræet er Karl kommet til Opel-familien: En helt ny Opel Karl!
  Men hvorfor er det lige, at den nye Opel Karl hedder Opel Karl? Det skyldes, at Opels grundlæggers ældste søn hed Karl. Så drømmer du om at investere i en helt ny Opel Karl, så ved du nu, at den er blevet produceret som en hyldest til ham.
  BOOK EN PRØVETUR:
  Fristede Opel Karl testdrive dig til at prøvekøre en helt ny Opel Karl? Book en prøvetur, og få din helt egen Opel Karl testdrive!
  Book din prøvetur her:
  provetur.dk/?r=yt
  ----------------------------------------¬---------
  Husk, at du også kan følge os på Facebook, hvor du får det nyeste fra Opel:
  www.facebook.com/opeldanmark
  Følg os også på Instagram, og se flotte billeder:
  instagram.com/opelofficial/
  ----------------------------------------¬---------
  I Opel Karl testdrive foretaget af Erik Morsing får vi at vide, at Opel Karl er en 4-5 personers bybil med rigtig god plads i både bilen og i bagagerummet. Dernæst får vi i Opel Karl testdrive at vide, at en helt ny Opel Karl har 75 hestekræfter og er udstyret med en trecylindret motor dog uden turbolader.
  Hvis man her tænker, at 75 hestekræfter bestemt ikke er nok, beviser Erik Morsing i Opel Karl testdrive det eksakt modsatte!
  I Opel Karl testdrive nærmer Erik Morsing sig nemlig Geels Bakke, som er særligt kendt for at være en rigtig stejl bakke, også brugt under VM i landevejscykling i 2011. Her oplever vi, at Geels Bakke nord for København er ren barnemad for en helt ny Opel Karl med 75 hestekræfter og fuld belastning!
  Hvis du køber en helt ny Opel Karl, får du også en bil med udstyret i orden. Opel Karl har nemlig både varme i rattet, varme i sædet, aircondition, en fin stereoradio og meget mere! Dyk ned i Opel Karls mange fede egenskaber lige her:
  www.opel.dk/koretojer/opel-program/personbiler/karl/index.html
  Til sidst i Opel Karl testdrive hører vi Erik Morsing fortælle lidt om Opel Karls undervogn, som er nyudviklet fra grunden. Undervognen er udviklet sådan, at den både er meget komfortabel, men også sporty.
  Denne sporty undervogn er en stor fordel ved Opel Karl, da dette gør Opel Karl rigtig sjov at køre i. Med en sporty undervogn er det nemlig slut med at hoppe op i loftet, når man kører henover vejbump, og at køre hurtigt i skarpe sving, er med en sporty undervogn en ren leg!
  Ønsker du dig en lille lækker bybil, som både kan klare stejle bakker og længere køreture, så er en helt ny Opel Karl den bil, du skal gå efter!
  Var denne video med Opel Karl testdrive et hit? Se flere fede videoer omhandlende den nye Opel Karl på vores playliste. Se blandt andet en præsentation af Karl ved chefdesigner Mark Adams og se en ny Opel Karl i en flot rundtur. Check vores playliste ud her:
  www.youtube.com/playlist?list=PLYDhHmRaRYhvrnJoX1GJbv5ZixVREtWGB

  Category : Auto

  #ny#opel#karl#testdrive#ved#pr#manager#erik#morsing#danmark

arrow_drop_up